December 5, 2023
Sursa Foto Google

Că o mare parte din români pică în efectul de turmă, nu-i o așa mare problemă, dar când turma începe să și behăie… devine o cumplită tragedie! Cel mai dăunător virus al rasei umane, virusul prostiei, îi infectează în special pe cei care cred că știu, dar ei nu știu… că nu știu! Geme lumea de asemenea specimene.

Celebrul Mihai Șora a devenit în urma unor propagande excesive un fel de “simbol revoluționar” al timpurilor noastre, pozând ca un luptător împotriva sistemului corupt.

Bunicuțul simpatic Șora, când era tinerel, a fost chiar mai drăguț decât e acum. A fost membru al Legației Comuniste din Paris. Când bolșevicii s-au instalat la conducerea României, hopa și el s-a întors acasă. Asta în timp ce Eliade, Cioran sau Eugen Ionesco au fugit din calea sovieticilor în Franța. Tânărul Șora a venit direct la Ministerul de Externe, consilier al superbei Ana Pauker. Unele izvoare istorice spun că ar fi fost chiar șeful de cabinet al Anei Pauker.

Ana Pauker, agent NKVD, împreună cu alți idoli și șefi de-ai lui Șora (gen Lucrețiu Pătrășcanu) au fost inventatorii lagărelor de la Aiud, Periprava, Pitești, Gherla sau Sighet, acolo unde peste 100.000 de mii de români, oponenți ai regimului bolșevic impus de sovietici, au fost torturați în cele mai îngrozitoare moduri. Au murit foarte mulți. Toată floarea intelectualității românești, care n-apucase să fugă din calea tăvălugului creat de șefii lui Șora, a fost băgată-n pușcăriile comuniste, călcată-n picioare, umilită, omorâtă. Profesori, medici, preoți, scriitori, filozofi… toți puși chiar să se omoare între ei, ca-n Squid Games gen, pentru supraviețuire (citiți despre Experimentul Pitești). Unii erau puși în fiecare dimineață să își bage capetele în wc-urile pline cu fecale, alții erau împușcați dacă îndrăzneaua să privească cerul… au fost câțiva ani superbi sub domnia șefilor lui Șora, pe care îi slujea cu mare patos.

După anii ăștia, a venit Dej. Care a arestat-o pe șefa lui Șora, Ana Pauker, și l-a omorât pe celalalt șef, Lucrețiu Pătrășcanu, tocmai pentru crime împotriva umanității. După moartea lui Dej, Ceaușescu a decis eliminarea din fruntea statului român toți (credea el) agenții sovietici, toate slugile Moscovei, gen ta-su lui Petre Roman sau Silviu Brucan; de-asta și Șora a intrat într-un con de umbră.

Dar asta până la “Revoluția” din ’89, când în locul lui Ceaușescu au fost reinstalați în fruntea statului român agenții sovietici, în frunte cu Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan. A fost și domnul Șora, bineînțeles! A fost chiar primul ministru al Educației de după “Revoluție”, fiind recompensat pentru deceniile întregi de supt ciorapii criminalilor bolșevici. A fost și membru fondator al fundației Soros, a fost și vicepreședinte al GDS-ului lui Brucan.

P.S.: printre intelectualii români care au căzut pradă psihopaților criminali bolșevici se numără și Petre Țuțea, cel care a spus: “am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *