April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL


„Coșmarul în care am trăit în ultimul an și jumătate s-a terminat. Am avut șansa să mă apăr la TAS pentru a demonstra că nu am apelat niciodată la doping. Asta e ceea ce am susținut întotdeauna de când am fost acuzată. Acum aștept decizia TAS cu fruntea sus”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep a păstrat discreția față de acest subiect sensibil legat de cariera ei profesională, însă a reiterat de fiecare dată că nu este vinovată și că adevărul va ieși la iveală. Azi, ea a postat un mesaj neașteptat după audierea de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în care a spus clar că lucrurile se îndreaptă spre bine și a putut să se apere în fața tuturor.

„Vreau să vă mulțumesc vouă, fanilor, dar și jucătorilor și foștilor jucători, sponsorilor mei, pentru tot suportul de care au dat dovadă în tot acest timp, pentru toate mesajele de încurajare. Vă mulțumesc din suflet pentru suportul necondiționat de care ați dat dovadă, a însemnat enorm pentru mine și mi-a dat putere să lupt zi de zi pentru aflarea adevărului. Voi împărtăși cu voi știri despre decizia TAS de îndată ce voi avea informații. Binele și adevărul triumfă mereu”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram.

Simona Halep s-a confruntat cu numeroase mesaje urâte și pline de ură în scandalul cu dopaj, dar a avut și multă susținere. În urma acestei experiențe, ea a declarat că a avut perioade în care nu a putut dormi și a avut atacuri de panică, motiv pentru care s-a consultat cu un psiholog.

„Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez temerile. În general, este întotdeauna bine să discuți cu cineva, îți permite să te eliberezi, să te descarci, să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este dificil, pentru că sunt victima injustiției”, a concluzionat ea.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Sursa Foto Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *