February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani din tenis pentru dopaj și a depus apel la TAS pentru a contesta decizia. Cu toate acestea, cazul ei nu apare încă pe lista de audieri a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar așteptarea ar putea continua. Tribunalul a explicat că datele audierilor depind de disponibilitatea arbitrilor și a părților implicate, sugerând că Simona Halep ar putea fi audiată atunci când condițiile vor permite. Până acum, ultima audiere planificată în acest caz este pe 21 martie 2024.Dacă pedeapsa va fi menținută, Simona Halep ar reveni pe terenul de tenis abia pe 6 octombrie 2026. Sportiva a deja ispășit peste un an din suspendare, având în vedere perioada de suspendare provizorie în așteptarea verdictului. Cu toate acestea, incertitudinea cu privire la prezența ei pe lista de audieri menține suspansul în cazul de dopaj al româncei.

FANATIK a obținut un răspuns exclusiv de la TAS, care a subliniat că programul audierilor este influențat atât de disponibilitatea arbitrilor, cât și de disponibilitatea părților implicate în procedură. Chiar dacă nu apare pe lista actuală, există posibilitatea ca Simona Halep să fie audiată înainte de data programată, dacă condițiile vor permite.

În prezent, privarea de dreptul de a juca tenis timp de patru ani reprezintă o provocare majoră pentru Halep, iar așteptarea rămâne un element central în evoluția acestui caz. Cu o carieră strălucitoare în spate și două titluri de Grand Slam, viitorul sportivei românce rămâne incert, în așteptarea deciziei finale a Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *