September 26, 2023

Lalelele din Țările de Jos au fost adesea asociate cu semnificații variate.

Sursa Foto Google

Aceste flori frumoase pot sugera atât trăinicia sentimentelor, cât și o notă de vanitate. În ciuda frumuseții lor efemere, lalelele pot simboliza autoamăgirea sau iluziile.

Sursa Foto Google

Cu toate acestea, esența fundamentală a lalelelor este de a transmite iubirea sinceră, fără limite sau granițe.

Sursa Foto GoogleUn exemplu fascinant provine din poveștile din “O mie și una de nopți”, în care sultanul își exprimă dragostea față de cadinele din harem prin dăruirea unei lalele roșii, plasată cu grijă la picioarele alesei sale. În același timp, legenda persană sugerează că lalelele s-au ivit din picăturile de sânge ale unui îndrăgostit.

Sursa Foto GoogleAstfel, lalelele din Țările de Jos reușesc să îmbine simboluri diverse, înfățișând trăsături contrastante ale iubirii și frumuseții, dar și ale efemerității și iluziilor.

Sursa Foto Google

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *