September 26, 2023

Parcul Est din Cluj-Napoca va fi cel mai mare parc din România, dar încă mai trebuie bani pentru a-l construi. Primarul Emil Boc a anunțat că a atras o finanțare de 10 milioane de euro pentru parc, dar mai sunt necesare 90 de milioane de euro. Parcul va fi construit pe un teren de 100 de hectare, în zona Gheorgheni și Calea Someșeni. Va include o pădure, un lac, o grădină botanică, o grădină zoologică și un parc de distracții. Parcul va fi deschis publicului în 2024.

Acesta este cel mai mare proiect al administrației Boc și va fi o realizare importantă pentru oraș. Parcul va oferi clujenilor un nou loc de relaxare și recreere, va contribui la îmbunătățirea calității aerului și va ajuta la conservarea biodiversității.

Construirea Parcului Est este o provocare, dar este și o oportunitate de a crea un parc unic în România. Parcul va fi un loc de frumusețe și de liniște, un loc unde clujenii se vor putea relaxa și se vor putea bucura de natură.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *