March 28, 2024
Get in touch with us

De la sfârșitul lunii ianuarie 2023, intră ”în pâine” un nou salubrist la Cluj-Napoca, Supercom. Bucureștenii ”cunosc” firma, clujenii într-o mică măsură (că doar de spălat niște străzi s-au mai ocupat pe aici). E vorba de noul (super)contract pentru întreg județul Cluj, întins pe o perioadă de 10 ani, în valoare de 84 de milioane de euro. Oficial, mobilizarea noului operator, zice site-ul primăriei ”de 5 stele”, e de pe 27 ianuarie 2023.

Că e răzbunare sau lehamite, din partea fostului (încă) operator, Rosal, tomberoanele orașului au început să dea pe afară. Imaginile de mai jos sunt doar de pe o rază de circa 100-150 de metri, de pe strada Donath (nr. 107, nr. 170 și nr. 172), de pe lângă blocul meu. Ar fi, totuși, surprinzător, ca fix pe lângă blocul meu, să fie singurele containere din oraș care dau pe afară.

Așadar, cel puțin pentru o săptămână, prognozez zile ”puturoase”, la propriu, pe la Cluj-Napoca. Noroc că meteorologii ne anunță că vremea se mai răcește și poate așa se mai diminuează impactul. Că altfel nu-mi fac mari speranțe că situația se va rezolva nici măcar într-o săptămână. Că o firmă își restrânge activitatea și angajații sunt deja ”pe liber” ori ultimele zile de muncă sunt, de fapt, de concediu, iar firma care se extinde bănuiesc că se gândește să-i preia și o să mai aștepte. Tare mi-aș dori să mă înșel…

CC: Alin Tișe & Emil Boc – așteptați să se mute ”Pata Rât” în tot orașul sau dați niște telefoane mai nervoase pe la domnii ăștia, foștii și viitorii, chit că e sâmbătă, duminică, să se miște mai cu spor?

Sursa:

https://www.romaniacurata.ro/se-anunta-zile-puturoase-la-propriu-in-orasul-de-5-stele-cluj-napoca-cc-emil-boc-alin-tise/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *