December 9, 2023

Soții Ana și Florin Pop-Pigleșan din Cluj-Napoca au depus o plângere la DNA Cluj, acuzând angajații de la Direcția Urbanism din administrația locală că au emis acte cu o documentație falsă, permțând vecinilor lor, soții Pătcaș, să efectueze lucrări de construcție care au deteriorat casa lor. În dosarul deschis în 2021, au fost audiați Emil Boc, reprezentanții firmei Bogart Construct, fostul arhitect șef Ligia Subțirică și directorul executiv Corina Ciuban.

Familia Pop-Piglișan susține că problemele sunt legate de actele emise de Primăria Cluj-Napoca pentru construcții, iar vecinii lor au săpat o groapă de fundație care a dus la surparea terenului și la deteriorarea casei lor.

Este notabil faptul că cei acuzați au recunoscut că parte din lucrări au fost realizate cu documentație falsă. De asemenea, casa lor a fost inițial propusă pentru construcție printr-o Autorizație de construire eliberată pe un proiect întocmit de altă firmă de proiectare, iar autorizația s-a dovedit a fi falsă.

Acum, procurorii DNA Cluj cercetează aceste acuzații aduse de Pop-Piglișan, iar familiile implicate se află într-un conflict de ani de zile cu privire la acest caz de construcție.

Pentru a clarifica, vă pot oferi mai multe informații sau ajutor în legătură cu acest subiect.

Stire preluată:https://gazetadecluj.ro/boc-si-sefii-de-la-directia-urbanism-din-primarie-au-fost-audiati-de-procurorii-dna-cluj/?fbclid=IwAR13kC8JhyCuc12YwRU2PdszrNgG2Q1IZVnOyY_WRiuaUo_JM2FbSZvk3rY

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *