April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a intrat într-un scandal de proporții cu Antena 1 și a rupt colaborarea cu trustul Voiculeștilor. Acum, se pare că și Cheloo s-a supărat. El ar fi spus că acceptă în orice moment să fie înlocuit de producătorii reality-show-ului.

Cheloo se pare că își dorește să plece de la emisiunea „iUmor.” La fel ca Bendeac, acesta a avut parte de un incident în timpul filmărilor. Conform cancan.ro, Cheloo ar fi făcut scandal, după ce l-ar fi deranjat unul dintre concurenți, pe numele său Teddy Ștefănescu.

În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor.

Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi precizat colegul Deliei și al lui Costel Bojog, potrivit surselor cancan prezente chiar la fața locului.

Rapper-ul a trântit tableta de vot în timpul ieșirii nervoase și i-ar fi anunațat pe producătorii emisiunii că el intră în vacanță și nu-l mai interesează nimic, susțin sursele celor de la cancan

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *