March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, a avut o apariţie incredibilă pe străzile Parisului. Tânăra a avut o costumaţie îndrăzneaţă, care nu a trecut neobservată.

Fiica agentului de jucători a apărut cu un body şi o pereche de pantaloni de plasă. Fanii ei au reacţionat imediat şi au postat comentarii spectaculoase.

Sarah Dumitrescu a avut o apariţie incredibilă pe străzile Parisului.

„Paris, Je t’aime (n.r. Paris, te iubesc)„, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Sarah. Imaginile postate de tânăra de 22 de ani nu au putut trece neobservate.

„Ce au ăștia toți cu tine, că tu chiar ești frumoasă„, „Eşti cea mai sexy„, „Eşti superbă, şi mama ta la fel„, „M-aş însura şi muta la tine„, au fost numai câteva dintre comentariile primite de fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Sursa Foto Google

Sarah și-a petrecut Sărbătorile alături de mama ei. Se recuperează după o serie de grave probleme de sănătate. În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou. A avut nevoie urgentă de o nouă operaţie, a treia! Intervenția chirurgicală, care a avut loc la o clinică din Cluj-Napoca, a fost reușită. Astfel, Sarah se pregătește pentru revenirea pe teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *