September 26, 2023

Echipa de rugby masculin ”U” Elbi a participat la manifestările prilejuite de Ziua Națională a Franței, găzduite miercuri seara de Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.Ceremoniile au început cu discursurile oficialilor prezenți la festivitate printre care: domnul Philippe Wieber prim-consilier la Ambasada Franței la București, domnul Emil Boc primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Vákár István vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Radu Moisin președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză, domnul Pascal Fesneu consulul onorific al Franței la Cluj-Napoca și doamna Alexandra Servel directorul delegat al Institutului Francez din România la Cluj-Napoca.

A urmat un moment muzical susținut de Mădălina Coca după care directorul Clubului Universitatea Ovidiu Vasu, staff-ului echipei ”U” Elbi format din Cristian Podea, Cristian Săuan, Vasile Rus și Cristian Pricope precum și 12 dintre rugbiștii din actuala formație au interacționat cu cei prezenți animând zona denumită sugestiv „Sănătate prin sport” a partenerului Decathlon.

S-a vorbit despre Campionatul Mondial de Rugby din Franța, despre istoria Clubului Universitatea și a echipei de rugby dar și despre jucătorii emblematici de la ”U” care au evoluat la Cupa Mondială. Momentul sportiv al sărbătorii a continuat cu o demonstrație de rugby: pase, grămezi, aruncări de la margine care au făcut deliciul celor prezenți și care au fost răsplătite cu ropote de aplauze.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *