December 9, 2023

El este Nea Mărin, bătrânul care își duce traiul de pe o zi pe alta. Povestea lui a fost scoasă la lumină de către un trecător care a dialogat cu el chiar în gara în care el se adăpostea.

Sursa Foto/Facebook

Nea Mărin este un bătrân în vârstă de 70 de ani care trăiește de pe o zi pe alta, însă trece cu ușurință neobservat de oamenii din jurul său, care, în general, sunt grăbiți. Totuși, într-una dintre zilele acestui început de an, el a fost observat de un trecător, înduioșat de starea în care se afla bătrânul. La acel moment, vârstnicul se adăpostea într-o gară.

Sursa Foto/ Facebook

Povestea emoționantă a lui Nea Mărin
La începutul anului 2023, un bărbat a relatat pe Facebook povestea dramatică a unui vârstnic care încearcă să supraviețuiască de pe o zi pe alta, deși a muncit toată viața lui. Acum, el se confruntă cu nepăsarea cruntă a oamenilor care trec pe lângă el zilnic, dar și a statului. Întrebat ce făcea în gară, bătrânelul a dat un răspuns uimitor.

„Aveți ceva de muncă? Mi-e foame!”, a fost răspunsul incredibil al vârstnicului care avea nevoie mare de ajutor.Bărbatul care a intrat în dialog cu el a povestit că nu i-a venit să creadă atunci când bătrânelul i-a cerut un loc de muncă, în loc de bani. Autorul postării a dezvăluit detalii uimitoare despre cel care parcă a fost uitat de semenii săi.
, ,Stă de ieri după cum spune, fără apă sau mâncare și parcă total invizibil”, a dezvăluit bărbatul.Ani de muncă, răsplătiți cu indiferență și sărăcie
Bătrânelul și-a deschis sufletul în fața trecătorului și se pare că, de-a lungul vieții sale, a muncit cu ziua. El nu a avut niciodată o direcție clară, însă nu a refuzat niciun loc de muncă și astfel a reușit până la urmă să pună o pâine pe masă. Totuși, din păcate, în ultima perioadă vârstnicul nu a mai reușit să-și găsească o slujbă.

Nea Mărin dârdâia de frig atunci când a fost găsit în gară și a cerut doar o cafea caldă de la singura persoană care s-a oferit să se intereseze de starea lui.

„Puteți să îmi luați o cafea caldă? Mi-e frig și poate îmi trece și de foame!”, a întrebat bătrânul.

Binevoitor, trecătorul i-a cumpărat niște sticksuri și a menționat că urma să îi cumpere și un burger. Cu toate acestea, el nu s-a oprit aici. În postarea sa de pe Facebook, individul a făcut apel către toți cei care vor vedea mesajul, specificând că este nevoie de construirea unui adăpost social pentru persoanele neajutorate, măcar pentru o scurtă perioadă de timp.

,,Trăim timpuri extrem de grele, dar se merită să visăm – mult sau cât va fi nevoie. Un astfel de centru sau măcar o cantină socială va rămâne în permanență un vis realizabil”, a scris internautul pe Facebook.

Sursa:https://www.stirilekanald.ro/aveti-ceva-de-munca-mi-e-foame-strigatul-disperat-al-unui-batran-care-a-muncit-toata-viata-insa-acum-zace-lihnit-intr-o-gara-20288030

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *