February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

De 1 Decembrie, Dorian Popa a concertat la Câmpia Turzii. Însă, a fost și la Salina Turda, ca să viziteze cel mai spectaculos loc subteran de pe planetă, după cum l-au caracterizat diverse publicații de specialitate.


La ieșire, a vrut să ia masa la un rstaurant din apropiere, însă s-a răzgândit în momentul în care i s-a interzis să intre cu animalul de companie, cățelul Cheluțu. El a povestit totul pe Instagram, acolo unde este urmărit de sute de mii de fani.La puțin timp de când acuzațiile lui Dorian Popa au fost făcute publice în mediul online, Restaurantul Sarea în Bucate a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care le demonstrează celor ce i-au criticat că ei iubesc animalele, doar că nu toți oaspeții se simt confortabil cu animale prin preajmă.

La postarea de pe Facebook, Gherman Alina, cea care a și scris textul de mai jos, a atașat și câteva imagini cu o pisicuță pe care au îngrijit-o.

„De regulă nu postăm animăluțe pe pagina restaurantului. Nu credem că activitatea noastră este cu și despre specii iraționale. Dar ne-am înșelat. Amarnic și puternic!
În realitate, noi și credeam că este sănătos să nu facem asta. De ce? Tocmai pentru a nu încuraja abandonul animalelor în curtea noastră. Acest fenomen a luat o amploare pe care n-o estimați din confortul caselor voastre. Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat.
Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet.
Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția.
Noi iubim animalele! Noi salvăm animale! Noi îngrijim câinii și pisicile pe care, unii, le „uitați” în curtea noastră sau le aruncați în stradă! Le adăpostim și le îngrijim până sunt luate acasă de oameni care se îndrăgostesc de ele, aici, pe terasa Sarea-n Bucate! Și n-am făcut niciodată tam-tam din asta.
Întotdeauna și-au găsit cămin cu iubire, hrană și căldură. Că nu agreăm animalele în restaurant, este doar PAȚIAL adevărat! Nici animalele salvate de noi nu au voie în restaurant.
Noi, oamenii de la Sarea-n Bucate, iubim animalele!
În același timp, Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate își respectă oaspeții! Și nu toți oaspeții noștri se simt confortabil cu animale în preajmă. Dar, cui îi pasă?!
Acum, noi nu cerem înțelegere, că am putut bine vedea azi, că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! În schimb, cerem respect!
Credem că realizați un consum inutil de energie atunci când vă răpiți din timp pentru a ne înjura. De ce să nu folosiți timpul acesta într-un mod util și plăcut? Cine știe, poate salvați un animăluț în intervalul acesta?!
P.S.: În fotografii, puteți vedea cum ne-am îngrijit de una din zecile de necuvântătoare abandonate aici. Care, de altfel, oricât am iubit-o, n-a șezut în restaurant, în vârful canapelei. Nouă, TARE NE-AR FI PLĂCUT, dar este o chestiune de respect față de semenii noștri, știți cum zic?!
Cu multă sinceritate și iubire față de animale, Gherman Alina , în numele întregii echipe.” – Sarea în Bucate

Știre inițială Turdanews.ro

https://turdanews.net/replica-restaurantului-sarea-in-bucate-la-acuzatiile-lui-dorian-popa-ne-criticati-fara-sa-ne-cunoasteti-pacat/?feed_id=24483&_unique_id=638b57d0573ab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *