February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto:Facebook

Primarul comunei Floresti a întocmi și publicat pe pagina de Facebook o listă cu câteva dintre realizările din acest mandat de primar.

🤝 Lucrăm pentru îmbunătățirea infrastructurii, în comuna Florești, în permanență. Facem eforturi în direcția creșterii calității vieții comunității noastre prin drumuri moderne, dar avem nevoie și de servicii dimensionate corect, pe baza nevoilor reale ale locuitorilor.

👉 Rețelele noi de utilități și furnizarea serviciilor în condiții cât mai bune, reprezintă componente obligatorii pentru îmbunătățirea în ansamblu a infrastructurii comunei Florești.

➡️ În acest an au fost date în folosință 6 noi puncte de transformare pentru ca situațiile neplăcute de cădere de tensiune și disfuncționalități în alimentarea cu energie electrică să înceteze să mai fie o problemă și o cauză de disconfort. Acestea au fost realizate pe străzile Narciselor, Tăuțului, Ioan Rusu, Teilor, Horea și Cuza Vodă.

➡️ A fost realizată canalizarea pluvială în lungime de aproximativ 230 de metri liniari, în zona străzii Sub Cetate, o investiție nouă și absolut necesară pentru rezolvarea acumulărilor de apă rezultate în urma precipitațiilor. Acest proiect face parte din seria acțiunilor demarate împreună cu Compania de Apă Someș, pentru identificarea și remedierea cât mai multor zone în care până în prezent tratarea apelor pluviale nu a fost rezolvată, și mă refer la sistarea cazurilor în care se acceptă racordarea la rețeaua de canalizare menajeră.

➡️ Proiectul de introducere în subteran a conductei de gaze naturale, pe strada Cetății 3, în prima etapă. După un debut dificil cu beneficiarul acestui proiect, s-a reușit aducerea carosabilului la o stare bună, având în vedere cât de aglomerată este zona respectivă.

Proiectul de introducere a conductei de gaz în subteran continuă cu lucrări pe strada Cuza Vodă și strada Muncitorilor până când vremea va permite.

➡️ A fost încheiată recent prima inventariere a tuturor hidranților de pe raza UAT Florești și au fost instalați 25 de noi hidranți, numai în acest an. Au fost efectuate reparații și completări, în cazul instalațiilor incomplete sau deteriorate.

#NoulFlorești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *