September 26, 2023

Administrația locală a comunei Florești refuză să divulge informații referitoare la sumele alocate pentru promovarea în mass-media.

Sursa Foto Facebook Daniel Meze

Activistul civic Daniel Meze și presedinte al partidului local ARI acuză conducerea primăriei Florești că se abține de la a furniza detalii privind utilizarea fondurilor publice, provenite din contribuțiile noastre, în ceea ce privește promovarea prin intermediul mass-mediei. Cu alte cuvinte, abdică de la dezvăluirea sumelor investite în promovarea imaginii lor în presă, în scopul de a-și evidenția “realizările impresionante”. O administrație eficientă și un primar competenț ar trebui să se bazeze pe rezultate concrete, nu pe plată pentru promovarea electorală în mass-media. Faptele ar trebui să vorbească de la sine. În situația în care, după o a doua solicitare oficială în scris, primăria Florești nu va oferi un răspuns, ne rezervăm dreptul de a iniția o acțiune în instanță.

Este deplorabil că primăria Florești și primarul Pivariu aleg să încalce legislația și să nu ofere transparență în privința cheltuielilor din fondurile noastre destinate promovării în presă.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *