April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto:Facebook

Daniela Iliescu a avut o primă reacție, după ce logodnicul său, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în care s-a ales cu dosar penal.”Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta, potrivit RTV.Accidentul s-a petrecut după miezul nopții, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca. În imginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic se vede cum o mașină care avea verde la semafor este lovită în plin de o alta la volanul căruia s-ar fi aflat artistul, potrivit Stirile Pro tv.Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani! „Mama era distrusă”În urmă cu 10 ani, Culiță, Iancu, Geta și Ileana Sterp au avut un accident grav de mașină. Cei patru frați au fost la un pas de moarte. Mama lor a fost „distrusă” când a aflat vestea.Episodul tragic a fost relatat în urmă cu ceva timp chiar de Culiță Sterp. Se pare că incidentul s-a petrecut cu doar 15 kilometri înainte să ajungă acasă. Artistul și cei trei frați ai săi, Ileana, Geta și Iancu, se întoarceau de la mare, iar manelistului i s-a făcut somn la volan.„.„Am avut un accident toţi patru.(…) Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam. Pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare.Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap. Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot.Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a povestit Culiță Sterp pe canalul său de Youtube, conform Viva.Culiță Sterp: „Am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf”În urma accidentului, cei patru frați au ajuns la spital cu rani grave. Culiță a povestit că Daniela, actuala lui soție, a fost alături de ei în acele clipe grele.„Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toti frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat.Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital. A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca”, a povestit Culiță, potrivit Click.

1 thought on “Prima reacție a logodnicei lui Culiță Sterp, după accidentul din Cluj. „Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare”

  1. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *