December 3, 2023
ASCULTĂ ARTICOLUL

În Jurnalul Municipal, distribuit în toate colțurile Clujului, de către primărie totul bun înțeles pe bani publici (tipărirea, distribuirea)am avut privilegiul de a descoperi portretul Marele Cârmaci,Emil Boc prezent în 25 de pagini din totalul de 33.


Cultul personalității dus la paroxism.
Bine înțeles că peste tot era vorba despre o documentare exhaustivă care dezvăluie marile realizări ale administrației sale, care a contribuit semnificativ și necontenit la transformarea orașului nostru.
Ceea ce ne-a contrariat este modul în care este tratat cultul personalității în administrația publică locală unde primarul este așezat pe jilțul de vătaf suprem.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *