February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

O pensionară din Italia a avut parte de o întâmplare, pe care nu o va uita niciodată. Femeia a fost prinsă în timp ce fura câteva produse alimentare dintr-un supermarket, iar patronul a avut o reacție de-a dreptul neașteptată.

Furturile din magazine au devenit din ce în ce mai dese, iar patronii nu mai știu ce să facă pentru a preveni astfel de ilegalități. În Italia, cazul unei pensionare de 82 de ani, care a încercat să plece din magazin cu un parizer și o pâine, i-a făcut pe mulți să se gândească la bătrânii care nu au posibilitatea de a-și achiziționa mâncarea. Ce decizie a luat patronul supermarketului în care a fost prinsă bătrâna de 82 de ani
Întregul incident a avut loc, recent, în localitatea Ferentino din Italia. O femeie de 82 de ani a fost prinsă de angajații unui supermarket în timp ce încerca să sustragă mai multe produse alimentare, fără să le plătească. Patronul magazinului a venit imediat la fața locului și a discutat cu femeia, lăsând-o, însă, să plece acasă.

Bătrâna de 82 de ani i-a mărturisit bărbatului că pensia pe care o primește în fiecare lună este mult prea mică, motiv pentru care nu are suficienți bani pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Facturile din ultima perioadă și prețurile uriașe au făcut-o să recurgă la un asemenea gest nebunesc.

În momentul în care patronul a dorit să cheme poliția, bătrâna l-a implorat să nu facă asta, deoarece nu își dorea ca nepoții săi să afle de acest incident. Emoționat până la lacrimi de povestea femeii, patronul nu numai că i-a permis să plece acasă, ci, i-a oferit în dar și toate produsele pe care încerca să le fure.

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar, în fața dificultăților oamenilor nu pot să-mi întorc privirea. Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic”, a explicat patronul supermarketului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *