September 26, 2023Un bărbat pensionar din Satu Mare este adus în fața instanței pentru acuzația de furt, după ce a fost surprins sustrăgând șase bucăți de ciocolată și patru bucăți de cașcaval dintr-un magazin Profi din oraș. Evenimentul a avut loc pe 5 aprilie 2023, în jurul orei 18:50, când bărbatul a intrat în magazin și a ascuns produsele sub hainele sale, neplătind la casa de marcat. Prejudiciul în valoare de 154,36 de lei a fost recuperat de către angajații magazinului, care l-au oprit și au confiscat produsele furate. Imaginile de pe camerele de supraveghere au înregistrat momentul furtului, iar autoritățile au fost alertate.

Pensionarul a recunoscut fapta și a explicat că intenționa inițial să cumpere alcool din magazin, dar a decis să sustragă câteva produse. Vânzătoarea l-a abordat și i-a cerut să scoată bunurile din buzunare. Bărbatul va fi supus procesului legal, iar societatea nu s-a constituit parte civilă în acest caz, dar cere tragerea la răspunderea penală a acuzatului.

În înregistrările de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum pensionarul intră în magazin, se îndreaptă spre raftul de dulciuri și ascunde șase bucăți de ciocolată în buzunarul hainei sale. Apoi, se deplasează către vitrina frigorifică cu produse lactate, de unde ia patru bucăți de cașcaval și le ascunde în buzunarul hainei. El continuă să se deplaseze prin magazin și mai ia o bucată de cașcaval, pe care o ascunde în buzunarul interior al hainei sale.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *