April 16, 2024
Get in touch with us

Românii s-au făcut deja bine cunoscuți în multe locuri pentru inventivitatea lor, dar dusă în extrema cealaltă.

Sursa Foto Facebook

Iată metoda ingenioasă găsită de unii concetățeni pentru a fura în voie. Ce i-a dus mintea pe aceștia? Britanicii au rămas șocați de felul în care au acționat.Un grup de români i-a șocat pe britanici după ce au reușit să fure produse de peste 16.000 de lire sterline din supermarket-urile din Marea Britanie.Cei din urmă au ajuns după gratii.

Metoda hoților a fost, însă, surpriza celor care i-au prins tocmai pentru că până să fie arestați banda a reușit să comită peste 80 de furturi. Bărbații călătoreau în toată țara și furau articole de valoare din magazine, care erau valorificate ulterior, conform anchetatorilor.Românii au fost prinși de către oamenii legii după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au fost analizate. În urma unei anchete s-a stabilit că au comis zeci de furturi în toată țara aplicând metoda descrisă mai jos.Bărbații au fost arestați în urma unor raiduri ale poliției care au fost desfășurate în cursul anului trecut, iar din una din locuințe au fost recuperate și mai multe bunuri furate precum: parfumuri, sticle cu alcool, aparate de ras și scutece pentru bebeluși.Anchetatorii au mai confistat din posesia românilor și trei mașini care erau folosite „pe teren”, la comiterea furturilor.

Sursa Foto Facebook

Metoda era una simplă: în timp ce unii distrăgeau atenția personalului de securitate prin activarea intenționată a alarmelor, alții treceau liberi cu produsele. Haosul provocat le dădea ocazia ca cei care furau să treacă neobservați.Inculpați: Nicolae Ilea, în vârstă de 36 de ani, Alin Mihai, în vârstă de 27 de ani, Florin Costea, în vârstă de 51 de ani, Ștefan Florin, în vârstă de 31 de ani, Marius Meiroșu, în vârstă de 25 de ani, și Gabriel Mocanu, în vârstă de 36 de ani.Condamnare: Un total de 42 de luni de închisoare, arată Poliția Cheshire.Ce furau: cartușe de imprimantă, aparate de ras, produse cosmetice, etc (orice megea vândut cu ușurință mai apoi).

Toți cei șase bărbați au fost inculpați pentru conspirație în vederea comiterii de furt. De asemenea, toți s-au declarat vinovați.

Sursa:https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.voxnews.ro%2Fromanii-care-au-speriat-marea-britanie-cu-modul-lor-de-a-fura-au-dat-peste-80-jafuri-video%2F&h=AT2s6zL42PSfK5Oma_zFKncdXqqpiz1I-HEAUrByFY8AhcY5mt-OiRoDxgTmfLDsaHt4zewNQ4Eq-9TC8NkGOplzvP1YGoQhBmy91KRkXvRxlD0a5otk4L1mij3bWg7s8ZIj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *