February 23, 2024
Get in touch with us

O nouă atracţie îi aşteaptă pe turiştii care poposesc pe Valea Avrigului. O casă răsturnată a fost construită. Casa este realizatăt în totalitate cu susul în jos. Acoperişul este lipit de pământ, iar beciul este “pe plafon”. Mai mult de atât, mobilierul din casa este şi el întors, astfel că oricne ajunge acolo se ca simţii de parcă “ar merge pe tavan”. Construcţia va face parte dintr-un parc de distracţii pe care dezvoltatorul vrea să îl deschidă la vară.

Sursa Foto Facebook

Casa întoarsă de pe Valea Avrigului a furat rapid privirile trecătorilor. Construcţia a început în 2019, iar acum este finalizată în proporţie de 99%. “Ne-a plăcut ideea. Am vizitat şi noi una în străinătate, în Germania. Ne-a plăcut foarte mult ideea de lumea asta, întoarsă”, a declarat Leo Klingheis, antreprenor pentru observatornews.ro.

Cea mai mare provocare pentru ingineri şi echipa de muncitori a fost structura de rezistenţă. “Chiar dacă este foarte greu, este şi foarte plăcut să lucrezi ceva ce nu lucrează oricine. Toată lumea e obişnuită să lucreze cu capul normal, aici trebuie să calculezi şi cum vine sucit, trebuie pus mai sus, trebuie reglat la jumătate, să fie cât mai interesant”, a declarat George Farcaş, constructor.

Detaliile din interior fac şi ele diferenţa. “În zona asta o să vină suportul de furculiţe, de linguri. În interior o să fie cutii cu orez, cu cele necesare într-o bucătărie. Şi aici, pe masă, am pus un mic dejun pentru întreaga familie”, spune constructorul. Curioşii care au văzut din drum inedita construcţie s-au oprit să o admire şi să o fotografieze. “Ce mi s-a părut interesant e că trebuie să cobori în mansardă şi să urci în beci, e senzaţional”, spune un turist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *