March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, comediantul născut în Bistrița și stabilit la Cluj-Napoca, Mircea Popa, cunoscut sub numele de Mircea Bravo, a inițiat o campanie împotriva jocurilor de noroc și a realizat un videoclip care a stârnit mii de reacții în opinia publică.Mircea este împotriva jocurilor de noroc și susține că nu ar trebui să fie promovate atât de agresiv. Prin acest clip de promovare le-a transmis o serie de săgeți celorlalți influenceri care au avut sau au campanii de marketing cu firme de pariuri sportive și casino.

Cât de moral este să promovezi consumul de alcool?
Chiar dacă vedeta online are, aparent, o problemă cu jocurile de noroc, acesta se pare că nu are o problemă și cu alcoolul, care este la fel de toxic și distruge vieți. Acesta a promovat alcoolul, în iulie 2022, pe bani serioși, printr-un videoclip de promovare la un mare producător de bere. Clipul a devenit viral pe rețelele sociale și a strâns peste 1.2 milioane de vizualizări pe pagina oficială a lui Mircea Bravo.

Primul mare influencer care l-a taxat pe Mircea Bravo și a readus în atenție faptul că acesta a realizat o reclamă la un producător de alcool a fost comediantul Cosmin Nedelcu (Micutzu), care a scris, ironic, „păi și cu dependența de alcool ce ne facem? Sau asta e ok, merge o reclamă, alcoolul nu distruge vieți”, a scris Nedelcu pe Facebook.

Sursa Foto Facebook/Micutzu Cosmin Nedelcu

Pentru că postarea sa ironică a generat o întreagă dezbatere, Micutzu a venit cu clarificări despre poziția sa.

„Eu în postarea asta în care am zis că domnul Mircea Bravo promovează alcoolul voiam doar să subliniez că în momentul în care iei așa atitudine cu atâta vehemență ideal ar fi să iei atitudine în general, în foarte multe lucruri. Dacă tot stai drepți în fața oamenilor să stai până la capăt. Atâta tot.

Într-adevăr am făcut reclamă la jocuri de noroc, am fost în 2021 ambasador, am făcut reclamă și la alcool, cred că vrei două reclame la alcool, dar ce vreau să înțelegeți e că eu nu arătam cu degetul și spuneam, ia uite el. Eu știu ce defecte am și încerc să mi le rezolv, în momentul de față nu fac reclamă nici la alcool, nici la jocuri de noroc, asta nu mă face în niciun caz o persoană mai bună, sunt absolut de acord că e o reclamă foarte agresivă la jocuri de noroc și sunt absolut de acord și sunt pentru să se reglementeze chestia asta, pentru că într-adevăr distruge vieți.

Ce voiam să fac e să pun în balanță faptul că despre alcool nu se vorbește și este super acceptat așa din punct de vedere social”, a declarat Micutzu într-un live pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *