February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULActorul Mihai Coadă, cunoscut pentru rolul său iconic din serialul „La Bloc”, a dezvăluit cum și-a schimbat viața după ce s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales calea religiei.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Mihai Coadă a vorbit deschis despre traseul său neobișnuit către viața monahală. Desigur, el clarifică faptul că, deși a purtat haina călugărească în cadrul unor spectacole, nu s-a călugărit propriu-zis. În schimb, a participat la activitățile mănăstirii și a devenit parte din comunitatea religioasă.

Cu toate acestea, Mihai Coadă explică că nu are un statut formal în cadrul mănăstirii, nefiind închinoviat. Cu o viață liniștită petrecută la Mănăstirea Turnu, actorul participă la slujbe și sărbători religioase, dedicându-se acestei noi etape a vieții sale.

În ciuda schimbării sale radicale, actorul păstrează legături strânse cu familia sa, având grijă de copiii săi și bucurându-se de succesul lor în domeniile lor profesionale. Cu fiica sa implicată în domeniul bancar și cu băiatul pasionat de IT, Mihai Coadă este mândru de realizările lor și de faptul că amândoi sunt bine.

Cu toate că viața lui s-a schimbat complet, Mihai Coadă pare să se adapteze cu ușurință la această nouă realitate, găsind pace și satisfacție în liniștea mănăstirii. Pentru el, această tranziție este mai mult decât o schimbare de carieră – este o călătorie spirituală către o viață plină de înțeles și semnificație.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *