February 26, 2024
Get in touch with us

Simona Gherghe a împărtășit un mesaj emoțional pe rețelele sociale, adâncind conexiunea cu fanii în preajma sărbătorilor. Mesajul vedetei a stârnit reflectarea și gândurile admiratorilor săi, subliniind conexiunea specială pe care Simona o are cu publicul său.

Simona Gherghe și-a îngrijorat fanii printr-o postare surprinzătoare pe rețelele sociale. Obișnuită să transmită mesaje pline de optimism, vedeta a făcut o excepție și a împărtășit gânduri mai triste, stârnind preocuparea și reflexiile comunității online.

Sursa foto Google

Simona Gherghe a exprimat sincer și asumat că perioada sărbătorilor lasă un gust amar, deși ar trebui să fie cea mai frumoasă lună a anului. Prezentatoarea de la “Mireasa” a evidențiat îngrijorarea ei cu privire la pierderea spiritului sărbătorilor, observând că tradițiile sunt neglijate din cauza ritmului alert al vieții cotidiene.

Simona Gherghe a remarcat că, în agitația noastră pentru diverse aspecte, uităm să apreciem cu adevărat ceea ce este important. A subliniat că, în prezent, am pierdut esența lucrurilor care conferă magie sărbătorilor. Chiar și cu cei doi copii acasă, atmosfera este marcată de o notă tristă, iar vedeta amână împodobirea bradului, simțindu-se îngrijorată de ritmul alert al vieții cotidiene.

Când eram mica, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris vedeta pe social media.

Simona Gherghe a depus eforturi considerabile până acum pentru a menține vie tradiția în familia sa. Pentru ea, spiritul sărbătorilor reprezintă un aspect extrem de important, iar intenția ei este să îi învețe și pe copiii săi importanța acestui aspect.

Modernismul a influențat inevitabil, iar Simona Gherghe recunoaște cu regret că îi este dor de tradițiile din copilăria sa, cu precădere de momentele când primea colindători. Chiar dacă acum sărbătorile nu mai au aceeași magie pentru ea, vedeta de la Antena 1 depune eforturi susținute pentru ca cei doi copii ai săi să se bucure deplin de Crăciun și de alte momente speciale.

Sursa foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *