December 3, 2023

Posibile Schimbări în Programul de Funcționare al Marilor Magazine: Weekend-urile de Cumpărături Ar Putea Săptămâna viitoare, un proiect de lege a fost depus în Parlament, punând pe masă posibilitatea închiderii marilor magazine în timpul weekend-urilor și restricționarea programului lor în zilele de sâmbătă.

Sursa foto Google

Mai mult decât atât, acest proiect de lege propune chiar și relocalizarea hipermarketurilor în afara orașelor, o inițiativă inspirată de practicile din țările occidentale. Cu toate acestea, detaliile exacte ale acestor potențiale schimbări în peisajul cumpărăturilor rămân încă de dezvăluit.

Posibilă Schimbare în Programul Marilor Magazine: Weekend-uri de Cumpărături în Pericol

Potrivit acestei inițiative legislative, în viitor, numai piețele și magazinele mici ar putea rămâne deschise în timpul weekend-ului. Propunerea de program de funcționare pentru supermarketuri ar fi de la luni până vineri, inclusiv, între orele 8 și 22, sâmbăta între orele 8 și 14, iar duminica acestea ar urma să fie închise.

Cu toate că această propunere a câștigat atenția, este important de menționat că mai multe inițiative similare au fost respinse în ultimii ani de către Parlament. Astfel, încă rămâne de văzut dacă această propunere va primi aprobarea necesară sau va întâmpina aceeași soartă ca și predecesoarele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *