February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Marian Morar administratorul public al Câmpiei Turzii proaspăt intrat în rândurile naționaliștilor de la AUR se încălzește pentru a candida la funcția supremă din urba, cea de primar.

O fi bine, o fi rău?

Cert este un singur lucru, Câmpia Turzii are nevoie de o schimbare, o schimbare care să aducă în plin plan interesele cetățenilor și dezvoltarea reală a urbei.

Actualul primar Dorin Lojigan are concurență serioasă, după Avram Gal PSD, Marian Morar AUR să vedem cine va mai intra în cursa pentru fotoliul de primar.

Marian Morar este un politician local cu ștate vechi în politică locală, a fost pe la mai multe partide mici unde a reușit să obțină scoruri electorale bune demonstrând că are fler politico-organizatoric, pe plan personal fiind un întreprinzător local care a reușit să răzbată în climatul economic local.

Declarația lui Marian Morar:

Am fost întrebat despre rolul meu ca administrator public în administrația locală din Câmpia Turzii. Precizez că nu conduc Primăria și nu iau decizii, ci fac propuneri care pot fi luate în considerare sau nu. Activitatea mea se desfășoară pe baza unei delegări primite de la primar, iar domeniile mele de responsabilitate sunt detaliate pe site-ul instituției: [link](https://campiaturzii.ro/administrator-public/). În viitor, voi prezenta situații concrete în care aș aborda diferit lucrurile, dacă aș fi primar. Până atunci, subliniez că îmi îndeplinesc cu seriozitate atribuțiile de administrator public.

Sursa Foto Facebook Marian Morar

La Câmpia Turzii va fi cel puțin interesant în perioada următoare

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *