December 3, 2023

Keanu Reeves s-a născut în Liban, iar părinții săi s-au despărțit când avea doar trei ani. A crescut alături de trei tați vitregi diferiți. În ciuda diagnosticului de dislexie din copilărie, el a visat să devină jucător de hochei și chiar a jucat portar pentru o echipă de juniori din Canada. Totuși, a ales să se concentreze pe actorie după ce și-a rupt piciorul. Viața lui a fost marcată de tragedii, pierzându-și cel mai bun prieten, River Phoenix, în 1993, din cauza unei supradoze.

Sursa Foto GoogleKeanu s-a căsătorit în 1998, dar și-a pierdut soția într-un accident de mașină în 2001. În 2002, a luat o pauză de la filmările pentru sequelele Matrix pentru a avea grijă de sora sa bolnavă. A renunțat la confortul casei sale și a donat 70% din banii câștigați din The Matrix pentru cercetarea leucemiei.

Sursa Foto GoogleÎn 2006, pe când filma “The Lake House”, Keanu a aflat de dificultățile financiare ale unui coleg de platou și a depus suma necesară în contul său bancar. În 2010, în ziua sa de naștere, a intrat într-o brutărie, a cumpărat o brioșă cu o singură lumânare, apoi a oferit cafea celor din jur. Până în prezent, Keanu Reeves este cunoscut pentru umanitatea sa și este văzut adesea interacționând cu oamenii și mergând cu metroul în New York.

Sursa Foto Google

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *