April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Foaiatransilvana.ro

Deși viceprimarul Clujului, Ștefan Tarcea promitea că cererile pentru prelungirea abonamentelor de parcare sau emiterea unora noi, se pot depune și online, acest lucru nu s-a întâmplat.

Motivul? Site-ul Primăriei Cluj Napoca este unul primitiv iar platoforma se blochează foarte repede.

Așa că, sute de oameni s-au așezat la coadă, încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și putea depune cererile, la ghișeu, în stilul deja consacrat.

”Acesta este orașul de cinci stele!”, ”Am încercat să depun dar nu a mers!”, ”Sigur se poate prinde o parcare numai cu pile. Voi trimite 10 emailuri pe zi, pe adresa Primăriei, prin care voi cere un loc de parcare. Sigur nu prind în acest an, pentru că nu a funcționat aplicația. În cele din urmă a mers, dar greu de tot!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de clujeni pe acest marginea acestui subiect.

Emil Boc o dă înainte cu digitalizarea
Pe 22 noiembrie 2022, primarul Clujului, Emil Boc, vorbea în calitatea lui de președinte al Asociației Municipiilor din România despre nevoia digitalizării.

”Suntem toți în aceeași barcă și toți avem același interes comun. Uitați-vă la gândirea Comisiei Europene din 2019, (au fost) două teze mari: digitalizare și decarbonizare. A venit pandemia și ne-a ajutat digitalizarea să ne salvăm. Uitați-vă la eliminarea combustibililor fosili, a venit războiul din Ucraina și ne-a arătat cât de importantă e independența energetică a României și a Uniunii Europene. Am pornit pe acest drum în 2019 și s-a demonstrat că e corect”, a declarat Boc.

Sursa:Foaia Transilvană https://foaiatransilvana.ro/digitalizarea-promisa-de-boc-la-primaria-cluj-napoca-este-doar-un-vis-frumos-sute-de-clujeni-au-stat-la-coada/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *