February 23, 2024
Get in touch with us
Sura foto/Facebook

Good vibes, seri de neuitat petrecute cu cei dragi, delicii care te poartă într-o incursiune culinară, evenimente unice. Despre asta este Iconic Garden, un concept fresh din Iulius Parc Cluj. Grădina urbană în aer liber, cu o priveliște inedită și cu food truck-uri cu specific internațional, este pregătită pentru o vară iconică.

Food loovers, we have some great news! La Iconic Garden natura, bucătăria și momentele artistice formează un fusion contemporan unic în Cluj. Terasa exterioară, cu vedere spre Iulius Parc, este locul în care poți să te relaxezi în timp ce savurezi preparatele delicioase de la food truck-urile din zona de food, iar de la bar poți să încerci cele mai tasty cocktail-uri. Burger, pizza, paste, salate, quesadilla, noodles sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor de la Iconic Garden.Datorită versatilității conceptului, Iconic Garden se poate adapta oricărui tip de eveniment, găzduind în mod regulat seri de stand-up comedy și DJ session-uri iconice. Iar dacă dorești să îți sărbătorești ziua de naștere sau să organizezi un party corporate cu colegii, poți oricând solicita o ofertă pe iconicgarden.ro.

Sursa Foto/Facebook

De luni până joi, Iconic Garden te așteaptă în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar dacă vii mai devreme, poți să încerci și cafeaua de la coffee van-ul de pe terasă. În weekend, de vineri până duminică, te poți relaxa și să admiri view-ul spre Iulius Parc și lac, de la 10.00 până la 23.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *