September 26, 2023

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a anunțat că este în căutarea unei partenere de viață, după ce relațiile anterioare nu i-au adus prea mult noroc. Omul de afaceri are anumite preferințe în ceea ce privește femeia pe care și-ar dori să o aibă alături.

În 2006, Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu Monica Gabor, când aceasta avea doar 18 ani. După divorț, Columbeanu a încercat să își refacă viața cu femei mult mai tinere decât el. După despărțirea de mama fiicei sale, el a avut o relație cu Oana Cojocaru, o fată cu 40 de ani mai tânără decât el. Recent, pe o rețea de socializare, a postat o fotografie cu o tânără, iar mulți au presupus că este iubita lui. Cu toate acestea, el a subliniat că acea poză a fost găsită în telefonul său și nu este partenera lui. Irinel Columbeanu a menționat că este singur și își dorește o parteneră de 20 de ani, înaltă și cu părul lung.

“Da, am postat o fotografie cu o tânără frumoasă pe internet. Nu, aceasta nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am decis să o împărtășesc pe contul meu de Facebook. Prefer femeile frumoase și asta nu s-a schimbat. Îmi doresc în continuare fete tinere, în vârstă de 20 de ani, înalte și cu părul lung. Normal, nu crezi că îmi schimb gusturile peste noapte?! Momentan, sunt singur, dar fetele mă caută în continuare și eu le răspund, dialoghez cu ele, nu sunt insensibil. Mai exact, le răspund la mesaje și discut cu ele, dar nu există nimic mai mult”, a declarat Irinel Columbeanu pentru publicația Click!.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *