April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Flavius Milăsan este directorul Casei de Cultură a Studenților,,Dumitru Fărcaș,, membru PSD Cluj vicepreședinte al Organizației PSD Cluj-Napoca și un om care provine din noua generație de politicieni locali și care este extrem de implicat în dezvoltarea și readucerea unității pe care o conduce în prim planul vieții culturale clujene.

Dovada celor susținute de către noi anterior sunt succesiunea evenimentelor care au avut loc în mandatul actualului director.

Spre deosebire de o perioadă nu de mult apusă evenimentele au început să aibă o logică și să fie pentru toate categoriile de public nu doar pentru o nișă distinctă, de la spectacole de copii, spectacole de stand up comedy, gale de premiere, dezbateri cu studenții, până la spectacole folclorice sau gale de caritate.

Și nu în ultimul rând să nu uităm de parteneriatele pe care Casa de Cultură a Studenților le-a încheiat le-a încheiat în ultima perioadă cu omologi din alte state ceea ce creează o expunere a unității la nivel internațional.

În încheiere nu putem să spunem decât Chapeau bas Flavius Milăsan!

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *