March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, pin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

FARUL: Aioani – Kiki (Sîrbu 67), Larie, Artean, Borza (V. Morar 77) – T. Băluţă, Nedelcu (K. Boli 66), Grameni (Casap 56) – Ad. Mazilu (Enes Sali 56), L. Munteanu, Mateus Barbosa. ANTRENOR: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm (I. Cristea 46), Radunovic – Ov. Popescu (Miculescu 80), Ad. Şut, Olaru – Oct. Popescu (Cordea 46), Compagno, Fl. Coman (Omrani 90). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Nedelcu 61, Băluţă 88, Sîrbu 88 / Tamm 30

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – Marian Barbu

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea

Observator: Augustus Constantin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *