September 26, 2023

Pe data de 26.08.2023, în jurul orei 18.50, autoritățile din DB au fost alertate prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unei explozii la o stație GPL din comuna Crevedia, de-a lungul DN 1 A. Într-un interval de doar două ore, a avut loc o a doua explozie, iar numărul victimelor a înregistrat o creștere alarmantă.

Conform relatărilor furnizate de martorii oculari, incidentul a debutat cu o primă explozie care a implicat un camion TIR. Ulterior, o mașină a fost cuprinsă de flăcări, iar consecutiv a avut loc o deflagrație care a provocat proiectarea unui rezervor peste șosea. Se presupune că evenimentul s-a declanșat în timpul efectuării transferului de combustibil către un recipient subteran, moment în care s-a produs o scurgere. În special, recipientul subteran a constituit o amenințare majoră pentru pompieri, întrucât acesta era alimentat periodic, generând un pericol considerabil.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *