February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto:Google

Magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca l-au arestat pe agentul de la Poliția Rutieră Răzvan Petruș în baza existenţei unei suspiciuni rezonabile că ar fi violat o tânără pe care ar fi penetrat-o vaginal cu degetele.Potrivit motivării instanței privind arestarea preventivă pe 30 de zile a polițistului, ”din probele administrate în cursul urmăririi penale rezultă suspiciunea rezonabilă privind săvârşirea de către inculpat a infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p”.

”Infracțiunea a constat în aceea că în data de 12.11.2022, în jurul orei 01:00, aflându-se la o petrecere organizată în apartamentul unei cunoștințe, profitând de starea persoanei vătămate, care se afla în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, întrucât dormea, a penetrat-o pe aceasta vaginal, cu degetele”, arată judecători

Petrecerea ar fi avut loc într-un apartament de pe strada Eugen Ionesco din Cluj-Napoca.

Agentul principal Răzvan Petruș se află de aproape 2 ani în concediu de paternitate pentru creșterea fiicei sale.

În iunie 2020, acesta a fost lăudat public de IPJ Cluj pentru gestul său de a ajuta o femeie în vârstă să se deplaseze.

Ce spune IPJ Cluj

IPJ Cluj a transmis marți că la data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de polițist.

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *