December 3, 2023

În vara acestui an, Emilia Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, și Sebastian Albăstroiu au pus capăt unei relații care a durat impresionante 13 ani. Desfășurată sub semnul unei viitoare căsătorii, această poveste de dragoste s-a încheiat brusc, anulând toate planurile pentru evenimentul de la altar. La aproape patru luni de la decizia de a-și urma drumurile separate, faimoasa interpretă de muzică populară pare să nu fie deschisă la gândul unei noi relații.

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu au decis să pună capăt unei relații ce a durat nici mai mult, nici mai puțin de 13 ani. Cu toate că sunt părinții unei fetițe, această legătură nu i-a împiedicat să renunțe la tot și să aleagă drumuri separate. Desigur, despărțirea lor a surprins, mai ales având în vedere că cei doi aveau planuri mari de a ajunge în fața altarului.

Acest pas înapoi în relație și anularea planurilor de căsătorie sugerează o schimbare semnificativă în parcursul lor comun. Cu toate acestea, păstrarea unei perspective pozitive asupra viitorului rămâne o abordare importantă, iar timpul va dezvălui cum se va contura această nouă etapă a vieții lor.

„Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii. Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acum. Asta este!”, a spus pentru Playtech artista.

După despărțirea de Sebastian, Emilia Ghinescu pune o serie de condiții pentru viitorul său partener. Cu doar câteva luni de la finalul relației de 13 ani, artista a subliniat că, în prezent, fericirea celor trei copii ai săi este prioritară. Referitor la viața personală, Emilia Ghinescu este extrem de categorică atunci când vine vorba de o eventuală relație cu un nou bărbat. Chiar dacă nu exclude posibilitatea de a avea un alt partener, ea are o listă detaliată de condiții pe care acesta trebuie să le îndeplinească.

Artista afirmă că nu se gândește prea mult la această perspectivă, dar subliniază că, în viitor, partenerul ei ar trebui să fie dispus să mănânce la el acasă, deoarece acasă la ea nu este o opțiune. Emilia Ghinescu susține că preferă să mănânce la restaurant dacă bărbatul are mijloacele să o scoată acolo și să-și aleagă singur mâncarea. De asemenea, ea subliniază că nu mai dorește să își asume responsabilitatea gătitului, având în vedere experiența sa de peste 30 de ani în acest domeniu. Cu un ton sincer, artista menționează că aspectul partenerului nu este o prioritate, dar adaugă cu umor că “se spune că trebuie să fie mai frumos decât dracul”.

Sursa foto Google

La finalul lunii iulie, Emilia Ghinescu a confirmat anularea nunții cu Sebastian, menționând că stabilitatea este prioritară și că nu poate ține un om alături de ea cu forța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *