April 20, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Primarul Emil Boc îi îndeamnă pe români să boicoteze afacerile austriece din țara noastră.

„Există o stare de supărare și frustrare, dar întotdeauna găsești putere să mergi mai departe când istoria e de partea ta. Știm că dreptatea este de partea noastră, te duci mult mai ușor înainte. Austria a făcut un mare act de nedreptate României. Austria este Rusia Uniunii Europene. Are aceeași veche idee imperială, dar uită că a pierdut imperiul. Până la urmă va înțelege că trebuie să trateze de la egal la egal partenerii din UE. Nu mai este mult până vom ajunge acolo.

Ne trebuie calm, inteligență, diplomație și până la urmă vom rezolva. Sfidăm interesele Austriei. Dacă mă duc să-mi cumpăr benzină, aleg de unde să-mi cumpăr că am mai multe oportunități. Avem o opțiuni unde să ne depune banii, unde să ne petrecem vacanțele, weekendurile, avem opțiunea să jucăm inteligent”, a declarat edilul Emil Boc.

Sursa Foto Facebook

Știre inițială:https://apuseni.info/2022/12/09/emil-boc-indeamna-la-boicotarea-austriecilor-avem-de-unde-pune-benzina-austria-are-aceeasi-veche-idee-imperiala-dar-uita-ca-a-pierdut-imperiul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *