February 25, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL


Un tânăr elev în vârstă de 18 ani din Cluj a fost arestat preventiv în urma acuzațiilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, informează IPJ Cluj.

Adolescentul a fost surprins vineri de către un echipaj de jandarmi în apropierea unei școli din Cluj, asupra sa fiind găsite 20 de grame de canabis, precum și diverse echipamente asociate traficului de droguri, inclusiv un cântar electronic, două pumnale, un spray iritant lacrimogen și o cagulă.

Conform IPJ Cluj, în perioada dintre 2023 și ianuarie 2024, tânărul ar fi comercializat sau oferit gratuit canabis mai multor minori, inclusiv colegi de la o unitate de învățământ din Cluj-Napoca.

În urma unei percheziții domiciliare efectuate vineri, au fost confiscate mai multe mijloace de probă. La solicitarea procurorilor DIICOT, adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *