December 3, 2023

Electric Castle 2023 a avut loc între 14 și 18 iulie la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj. Festivalul a fost un succes, cu peste 232.000 de oameni care au participat la cele cinci zile de muzică, artă și distracție.

Sursa Foto Facebook Electric CastleProgramul Electric Castle a inclus peste 320 de artiști din 27 de țări, printre care Macklemore, Iggy Pop, Subcarpați, Morcheeba, Noga Erez și Brutus. Festivalul a avut loc pe mai multe scene, inclusiv Main Stage, The Warehouse, The Garden și The Beach.

Sursa Foto Facebook Electric CastleÎn plus față de muzică, Electric Castle a oferit o varietate de activități pentru vizitatori, inclusiv artă, teatru, dans, cinema și jocuri video. Festivalul a avut, de asemenea, o zonă de camping, unde vizitatorii au putut să se cazeze și să se bucure de atmosfera festivalului.

Sursa Foto Facebook Electric CastleElectric Castle a fost un succes din punct de vedere logistic, cu 4.000 de oameni care au lucrat pentru a asigura buna funcționare a festivalului. Aproape 1.000 dintre acești oameni au fost voluntari, veniți din întreaga lume pentru a se bucura de festival și pentru a oferi ajutor celorlalți participanți.

Sursa Foto Facebook Electric CastleElectric Castle 2023 a fost o experiență unică pentru vizitatori, o ocazie de a se bucura de muzică, artă și distracție într-un cadru de poveste. Festivalul a fost un succes, iar organizatorii au anunțat deja că Electric Castle 2024 va avea loc între 13 și 17 iulie.

Sursa Foto Facebook Electric Castle

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *