April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Conductele de canalizare sunt de obicei realizate din plastic, care nu este foarte rezistent la temperaturi ridicate. Prin urmare, în niciun caz, nu turnați apă clocotită în chiuvetă, deoarece acest lucru poate duce la înmuierea țevii și la scurgerea acesteia. Ca urmare, vor apărea probleme suplimentare și va trebui, de asemenea, să schimbați conducta deteriorată cu una nouă, iar acestea sunt costuri financiare suplimentare.
De exemplu, dacă turnați foarte rar apă clocotită în conductele de canalizare, atunci nu trebuie să vă faceți griji.

Preveniți scurgerile țevilor de plastic.
Având legume fierte sau paste, nu este necesar să așteptați până când apa clocotită s-a răcit pentru a o turna în chiuvetă. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți un punct important care va ajuta la reducerea timpului de răcire al apei clocotite și la protejarea țevilor de deformare, fisuri și scurgeri.Instalatorii experimentați sunt sfătuiți să toarne simultan apă clocotită și să deschidă un robinet cu apă rece. Ca urmare, veți obține apă caldă, care nu va deteriora în niciun fel conductele de plastic și întregul canal.

1 thought on “De ce instalatorii nu vă lasă să turnați apă clocotită în chiuvetă. O interdicție care nu poate fi ignorată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *