December 5, 2023
Sursa Foto Google

Dan Petrescu, invitat la emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport, a reiterat critici dure la adresa arbitrajului din România și a declarat că intenționează să părăsească țara în 2024 din cauza problemelor cu arbitrajul. Chiar dacă patronul CFR-ului, Nelu Varga, i-a propus prelungirea contractului până în 2029, antrenorul a subliniat că este hotărât să părăsească România la sfârșitul actualei înțelegeri.

Petrescu a explicat că arbitrajul slab din Liga 1 îi face rău echipei sale și îi afectează reputația ca antrenor, precum și pe cea a clubului. El a mai adăugat că a încercat să facă schimbări și să atragă atenția asupra acestei probleme, dar că nu a văzut nicio îmbunătățire.

Cu toate acestea, antrenorul a menționat că își dorește să plece din România cu un sentiment de satisfacție, cu titlurile câștigate alături de CFR. Petrescu a subliniat faptul că are o relație excelentă cu patronul clubului și că este recunoscător pentru tot ce i s-a oferit la echipă.

Dan Petrescu a fost mereu unul dintre cei mai vocali critici ai arbitrajului din România și a avut numeroase controverse legate de deciziile arbitrului în timpul meciurilor. Cu toate acestea, el rămâne unul dintre cei mai bine cotați antrenori din Liga 1, fiind considerat unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului românesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *