April 18, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Captură TV

Dan Petrescu este pe cale să plece de la CFR Cluj, iar acesta are mai multe opțiuni în cazul în care va decide să părăsească echipa din Gruia. După un sezon dezamăgitor, în care singura realizare notabilă a fost calificarea în primăvara europeană, dar unde echipa a fost eliminată în primul tur de către Lazio, Petrescu se află acum mai aproape ca niciodată de a pleca.

Potrivit informațiilor de la Fanatik, deși conducerii și întregului departament administrativ de la CFR Cluj, inclusiv patronului Nelu Varga, nu i s-a reproșat nimic, aceștia continuă să-i acorde credit lui Dan Petrescu, antrenorul care a scris istorie în Gruia. Cu toate acestea, se pare că Petrescu ar fi dorit în Coreea de Sud, la formația FC Seoul, capitala țării.

Conform sursei citate, echipa asiatică îl atrage pe Petrescu cu un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar, oferindu-i un salariu anual de 1,5 milioane de dolari. Negocierile între cele două părți se află deja într-un stadiu avansat, dar Petrescu a reacționat cu un ton acid atunci când a fost întrebat despre această ofertă: “De unde a mai apărut și asta? Știți că mai am un an de contract cu CFR Cluj”, a replicat antrenorul român.

În luna aprilie, Nelu Varga a fost contactat de ProSport și a declarat categoric că nu ia în considerare o posibilă plecare a lui Dan Petrescu. El a afirmat că există un acord verbal cu antrenorul român pentru a semna un contract până în 2029. Varga a subliniat că Petrescu rămâne antrenorul echipei și a exprimat încrederea în capacitățile acestuia, menționând că nu există niciun alt antrenor în România care să fie comparabil cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *