April 20, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după partida în care FC Hermannstadt s-a impus pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, în ultimul meci de Liga 1 din acest an.Principalii vizați au fost Emmanuel Yeboah, pentru o greșeală de plasament la golul din prelungiri și Denis Kolinger, cel eliminat chiar înaintea acțiunii.

„La pauză le-am zis că 0-0 e un rezultat bun. Am făcut și eu greșeli, dar și jucătorii. Nu trebuia să fac nicio schimbare la pauză. Nu au adus nimic! E greșeala mea. Un an fantastic se termină urât. Înfrângerea asta va rămâne mult, vacanța va fi altfel. I-am certat, da! Kolinger nu avea voie să ia cartonaș roșu. Nu am înțeles unde era Yeboah la corner. El era pe 16 metri, când noi ne apăram în 9. Trebuia să fie la colțul scurt!

Azi a fost singura zi în care n-am pregătit fazele fixe pentru că a fost foarte frig. S-a văzut! Am luat gol. Toți erau cu capul în vacanță. Și-au luat bilete de avion, au făcut petreceri. Ne-a dat Dumnezeu ce meritam.

Bravo lor că ne-au bătut. Au avut 10 zile să pregătească meciul, Măldărășanu e un antrenor foarte bun. Bravo Sibiului!”, a spus Dan Petrescu.

Sursa: GSP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *