December 5, 2023

Ne-a șocat declarația lui Emil Boc data deunăzi în cadrul unei emisiuni , declarație total neprofesioniști și de un servilism care ne provoacă indigestie.

“Bravo lor! Dacă timpul le-a permis să meargă e foarte bine. Orice susținere a CFR-ului e bine venită. Și ei sunt ai noștri. Când este Cluj vs alții trebuie să ne susținem, în orice domeniu.,,Când suntem la noi acasă, atunci ne împărțim în două echipe. Oricine susține Clujul face foarte bine”, a spus primarul la ZIUA Live.

Nu am vrut să comentăm celbra dar odioasa poză din tribuna meciului Lazio- CFR unde politicul și fotbalul se întrepătrund.

În acea poză unde Ciolacu, Dâncu, Grindeanu erau împreună cu Neluțu Varga.

De ce spunem că acea poza era de un grotesc inimaginabil deoarece sforarul șef domnul Dâncu transmitea un mesaj, un mesaj de forță pentru cei pe care îi consideră niște trepăduși din fotbalul românesc.

Era un mesaj bazat pe principiul faceți ce vreți dar campionatul tot noi îl vom lua și nu încercați sa va puneți cu noi avem susținere. Acest mod de abordare este total distructiv pentru fotbalul romanesc. Va dați seamă că pe acești indivizi nici măcar nu îi mai interesează părerea opiniei publice, sunt atât de plin de ei, atât de siguri pe ei și pe susținerea de care se bucură încât ne privesc de undeva de sus pe noi muritorii care suntem meniți pe acest pământ doar pentru a executa ce doresc ei.

Astfel domnule Boc, NU! de trei ori NU! politicul nu are ce căuta în sport. DE CE? PENTRU CĂ ÎL DISTRUGE ÎL MĂNÂNCĂ PRECUM O CANGRENĂ! Iar servilismul de care ați dat dovadă prin această declarație ne-a provocat ,,grețică,, deși în stilul caracteristic ați încercat să o îmbrăcați tipic în haina binelui comun, sub deviza binele Clujului.

Penibil!!! Servilism patologic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *