March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Observator

S-a aflat cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea, după divorţ. Alina Vidican a fost căsătorită între 2011 și 2016 cu omul de afaceri cu care are doi copii. A divorțat și s-a stabilit definitiv în Statele Unite, acolo unde continuă să trăiască o viață de lux.În toamna anului trecut, Alina și-a refăcut viața și l-a uitat definitiv pe fostul patron al lui Dinamo. Fostul fotomodel s-a căsătorit cu un milionar originar din Brazilia, Claude Senhoreti, care este pilot de curse. La nuntă, românca a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari şi care atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Cum a ajuns să arate Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Actualul ei soț are doi copii din căsnicia cu Beatriz. Din ultimele informații, se pare că Senhoreti are mai mulți bani decât Borcea, cel care are o avere estimată la 82 de milioane de euro.

Brazilianul care are afaceri de succes în Miami, cu mașini de lux, este un împătimit al vitezei. Tocmai a distribuit o imagine în care apare alături de Alina Vidican, cea care arată uimitor la 38 de ani.

În ultimii ani, românca a suferit o transformare spectaculoasă după ce a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Potrivit spynews.ro, a plătit nu mai puțin de 40.000 de euro pentru diferite operații. Și-a mărit sânii, și-a operat nasul, și-a injectat pomeții și și-a mărit buzele cu acid hialuornic. Diferențele sunt mai mult de vizibile, dacă ne uităm la cum arăta în momentul nunții cu Cristi Borcea.

Alina a renunţat și la tatuajele pe care le avea şi care îl înfăţişau pe Cristi Borcea, pentru a nu fi nevoită să îi mai dea explicaţii lui Claude. A achitat atunci aproximativ 50.000 de dolari. Fostul fotomodel și-a dorit să facă uitată perioada în care a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogaţi români. Divorţul din 2016 a marcat-o pe vedetă.

S-a aflat cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea, după divorţ. Alina Vidican a fost căsătorită între 2011 și 2016 cu omul de afaceri cu care are doi copii. A divorțat și s-a stabilit definitiv în Statele Unite, acolo unde continuă să trăiască o viață de lux.

În toamna anului trecut, Alina și-a refăcut viața și l-a uitat definitiv pe fostul patron al lui Dinamo. Fostul fotomodel s-a căsătorit cu un milionar originar din Brazilia, Claude Senhoreti, care este pilot de curse. La nuntă, românca a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari şi care atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Alina a renunţat și la tatuajele pe care le avea şi care îl înfăţişau pe Cristi Borcea, pentru a nu fi nevoită să îi mai dea explicaţii lui Claude. A achitat atunci aproximativ 50.000 de dolari. Fostul fotomodel și-a dorit să facă uitată perioada în care a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogaţi români. Divorţul din 2016 a marcat-o pe vedetă.

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Cu prima soţie are gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie. Actuala femeie din viaţa lui „Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat acesta în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit„, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *