March 28, 2024
Get in touch with us
Angela Sacaliș, Evelina Milea, Luiza Neagu

Bătaia din curtea sediului PSD Cluj a avut loc, fiind confirmată chiar și de Poliția Cluj, care a trimis la fața locului un echipaj de la Ordine Publică.

”În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioară situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei. Starea conflictuală a fost aplanată, iar polițiștii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unității de poliție. Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, se arată în răspunsul oferit redacției noastre de către Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

SMURD -ul a fost trimis să ridice victima care nu mai putea respira

La fața locului au ajuns și paramedicii de la SMURD Cluj. ISU Cluj ne-a comunicat că o femeie (consilierul local Anca Ciubăncan – n.n.) a fost transportată la spital.

”În rapoartele de intervenție ale echipajelor SMURD de astăzi a fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului”, a transmis oficialul de la Biroul de presă din cadrul ISU Cluj reporterilor celor de la foaiatransilvana.ro

Cine sunt personajele războinice implicate

Potrivit unor informații oficiale, Angela Sacaliș, ceva șef departament pe la PSD Cluj, apropiată de Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj, a fost persoana care a condus atacul împotriva consilierului local Anca Ciubăncan, care le-a reproșat că fumează în sediul partidului.
Bătaia a avut loc în curtea interioară a clădirii de pe strada Eroilor 2, din Cluj Napoca, unde are sediul PSD Cluj. Potrivit declarației lui Anca Ciubăncan, cea care a lovit-o cu picioarele în zona costală și apoi a împins-o lovindu-se la cap, fapt ce i-a produs un traumatism cranian, ar fi chiar Angela Sacaliș.

Angela Sacaliș Sursa Foto/Facebook

Celelalte două amazoane PSD sunt Evelina Milea, președintele tineretului din PSD Cluj și Luiza Neagu, consiliera lui Vasile Dâncu. Cele două, susține Anca Ciubăncan, ar fi împins-o, în timp ce Evelina Milea a aprobat atacul spunându-i bine ți-a făcut”. Anca Ciubăncan mai spune că cele două tinere nu ar fi încercat să o oprească atacul.

Evelina Milea și Luiza Neagu Sursa Foto Facebook

Anca Ciubăncan este internată la spital.
După ce a fost stabilizată, Anca Ciubăncan a fost internată pe Secția de Chirurgie Toracică, din cadrul Spitalului Județean Cluj, unde este atent monitorizată, din cauza coastelor rupte, ca urmare a bătăii încasate.

Medicii susțin că este posibil oricând ca starea ei de sănătate să se agraveze, din cauza acestui diagnostic grav, iar pentru asta trebuie să rămână internată mai multe zile, sub supraveghere medicală.

În 2020, Angela Sacaliș se fotografia cu Remus Lăpușn,atunci președintele Pro România, filiala Cluj ea fiind candiata partidului pentru un loc în deliberativul local.

Remus Lăpușan Angela Sacaliș și Dan Canta Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *