September 27, 2023

Cetățenii comunei Chinteni sunt sătui de modul de abordare al societății Supercom SA care se ocupă de preluarea deșeurilor de pe raza județului Cluj, aceștia se revoltă împotriva practicilor de facturare și nu numai, declarându-se total nemulțumiți de serviciul prestat de către acestă companie.

Captură Foto Facebook Cetățeni din Chinteni

Aceștia reclamă modul în care societatea Supercom SA procedează la distribuirea facturilor catalogând-o drept o practica inacceptabilă și ilegală în același timp.

Mai mult de cât atât cetățenii comunei se întreabă cum își permite societatea să impună oamenilor să vină la primărie sau la școli ca să primească facturile la 3-4 luni.

Acest tip de comportament vis a vis de cetățeni plătitori de taxe și impozite este unul comparabil cu practici moștenite din epoca de piatră nicidecum parte din secolul tehnologiei, unde totul se desfășoară la un ,,one click away,,

Este revoltător că primăria Chinteni este obligată să trimită consilierii, duminica, să împartă hârtii și facturile din casă în casă.

Cetățenii se întreabă:Chiar nu aveți pic de respect pentru timpul și viața privată a oamenilor?

Nu vă pasă deloc de clienți?

Firma în cauză este acuzată printre altele că nu cântărește gunoiul, că nu respectală programul de colectare, că nu respectală în definitiv termenii contractuali. Pur și simplu pretinde banii și atât fără să ofere serviciile promise contractual și nu numai, serviciile promise de către administrația publică județeană în momentul încheierii contractului.

Locuitorii comunei lansează un mesaj dur și către președintele CJ Cluj Alin Tișe :

Sursa Foto Google


,,Domnule Tise, ar trebui să vă fie rușine că permiteți un astfel de abuz ați promis că veți superviza personal activitatea societățiiîn așafel încât contractul și promisiunile să fie respectate ! Acest tip de practici trebuie să înceteze IMEDIAT!

Cereți urgent scuze cetățenilor și implementați distribuirea electronică a facturilor. Nu e normal să continuați să manipulați oamenii”

De precizat este faptul că, de când a intrat pe piață această societate nu crează decât deservicii comunității, aceasi situație se regăsindu-se și în celelalte comune ale județului.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *