April 16, 2024
Get in touch with us

 În primul sezon în Superliga după șase ani, ”Șepcile Roșii” și-au propus drept obiectiv salvarea de la retrogradare. Radu Constantea, președintele lui U Cluj, a dezvăluit bugetul de care dispune gruparea ardeleană în stagiunea 2022/2023.

”Obiectivul e clar, pentru o nou-promovată, este să-și consolideze locul, să terminăm undeva între locurile 8-12. Ne bazăm pe un buget de 4,5 milioane de euro și, în același timp, încercăm să ne consolidăm toate departamentele și să ne consolidăm un buget care să ne permită să fim sustenabili pe termen lung în Liga 1.

Încercăm an de an să ne creștem bugetul și să creștem și nivelul de salarizare. Dar nu vrem să ardem etapele, nu vrem să riscăm din punct de vedere al bugetului, adică să aducem niște jucători pe care nu ni-i permitem la ora actuală”, a declarat Radu Constantea, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Marian Codirlă.

FC Universitatea Cluj va debuta în noul sezon pe terenul celor de la FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:30.

Erik Lincar pregătește meciul cu FCSB. “Singurele probleme pe care le au sunt la fundașii centrali și la mijlocașul defensiv”

Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, a transmis că a analizat foarte bine ultimele meciuri ale celor de la FCSB pentru a-și mări șansele de a debuta cu dreptul în Liga 1.

Lincar a identificat și problemele din lotul celor de la FCSB. Antrenorul crede că roș-albaștrii suferă la capitolul mijlocașului la închidere. Totuși, echipa antrenată de Toni Petrea s-a întărit în compartimentul defensiv, iar Erik Lincar este curios dacă Joonas Tamm, noua achiziție a roș-albaștrilor, va juca duminică.

”Nici noi, nici cei de la FCSB nu suntem afectați de această regulă. Mi se pare puțin injust față de echipele care mizau pe mai mulți străini să li se spună cu două săptămâni înainte că sunt locuri limitate în echipă.

Pregătim jocul contra FCSB-ului cu mare seriozitate. Am urmărit ultimele lor jocuri. Încercăm să ne facem planul foarte bine pentru meciul de duminică. Ei au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, apoi jocul cu Mioveni de la Berceni. La Galați, a fost un joc echilibrat. Vom încerca să îi blocăm și să înscriem pe Arena Națională.

Știam că Tănase va juca. A încercat să se protejeze. Cei de la Oțelul au jucat dur. Pentru un joc amical, mi s-a părut cam mult. Majoritatea jucătorilor de la FCSB au încercat să se protejeze. Au făcut și un transfer, sunt curios dacă va juca duminică. Fundașii laterali sunt cam aceiași.

Singurele probleme pe care le au sunt la fundașii centrali și la mijlocașul defensiv. Noi am avut evoluții foarte bune și în Austria. Ne-am creat multe situații de a marca, dar mingea nu a intrat în poartă”, a declarat Erik Lincar la Liga Digi Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *