December 9, 2023

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra. Zmărăndescu este certat cu cei doi copii ai săi din prima căsătorie.

Sursa Foto Facebook

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra
„Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r. – Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște (…) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el.

Sursa Foto FacebookDupă care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. Singurele lui momente de glorie pe rețelele de socializare sunt când postează cu mine, eu niciodată nu o să-i răspund.(…) Un lucru va trebui să fie sigur, în viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu. Știe că nu are dreptate, dar îl las să se dea cu capul de pereți. A avut șansa să vină să se împace cu mine, a preferat să arunce cu noroi.(…) Dacă îți e rușine de numele Zmărăndescu, de ce monetizezi pe numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume dacă ai spus că ți s-au închis ușile“, a spus Cătălin Zmărăndescu la Kanal D.

Mesaj teribil al lui Mihai Zmărăndescu pentru tatăl său
Mihai Zmărăndescu a avut un mesaj teribil pentru tatăl său, Cătălin Zmărăndescu. Cei doi au ajuns la cuțite și nu își mai vorbesc de ani de zile.

„Nu mi se pare etic să te cerți cu părintele tău pe internet, iar tu cu copilul tău, dar arunci cu noroi întruna în mine și mie asta nu-mi convine, ar trebui să-mi păstrezi o imagine curată. Eu n-am avut nevoie de tine niciodată din punct de vedere financiar, pentru că tu nu ai absolut niciun ban. În același timp, tu ai trăit foarte bine de pe urma meciurilor mele din Anglia, să ținem minte chestia asta, cu dovezi, avem dovezi.

Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral, am avut nevoie de tine în viața mea de zi cu zi, pentru că asta trebuie să facă un tată, nu cum ai zis tu «Până la 18 ani trebuie să-ți ofer o educație». O educație nu mi-ai oferit, m-ai învățat doar cum să profit de pe urma oamenilor și cum să trag pe ei întotdeauna. Haine nu mi-ai oferit, mi le-am luat singur sau mi le-a luat mama și ce ai mai spus tu pe acolo, mâncare… crede-mă că au fost zile în care mâncam orez cu ketchup. Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral. Când am luat BAC-ul cu notă mare ai fost lângă mine?M-ai ajutat vreodată în procesul de a lua BAC-ul? Când am făcut 3 ani de facultate, ai fost lângă mine în tot procesul ăla? Când, ca bărbat, mi-am luat și eu permisul, si zici «Tată, urcă-te la volan, hai să te învăț să conduci», că doar nu mă duceam cu mama, mă urca mama la volan… În fine, astea sunt cele mai infime aspecte. O să am un copil, o să fie nepotul tău. Ai sunat și tu vreodată să zici «Cum merge sarcina? Mamă, ce bucuros sunt, o să am un nepot», să întrebi, e sânge din sângele tău. Să fii alături de mine, de nepotul tău, dar tu nu o să faci niciodată chestiile aste, pentru că tu ești un om care nu are principii, ești un om care calcă pe cadavre pentru bani și ești un om care este în stare să te vadă în groapă și să-ți mai dea un picior să te vadă mai jos.

În același timp, zici de ce port numele de Zmărăndescu. Păi, Cătălin, atâția ani l-ai murdărit, trebuie să fie cineva asumat, pentru că trecutul, prezentul și viitorul se leagă, iar eu n-o să fug niciodată de trecut. Și să nu mai uităm o chestie, mai ai o fată cu care nu mai vorbești de 6 ani, sora mea, Alexandra. 6 ani, ea are 20, de la 14-15 ani nu mai vorbești cu ea. Cum rămâne până la 18 ani, cum ai spus tu?”, a declarat Mihai Zmărăndescu pe TikTok.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *