March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Carmen Harra lansează un avertisment dur după falimentul bancar care a îngrozit întreaga Americă și a provocat temeri în întreaga lume. “Vorbesc de asta de ani buni, mai gândiți-vă ce faceți cu banii!”, a afirmat specialista în astrologie.

Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul? Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii. (…) Mai gândiți-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!”, a spus Carmen Harra, într-un postare pe TikTok

Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani. Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală.

Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți”, a mai afirmat specialista în astrologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *