September 26, 2023

Cei de la Disney pregătesc o nouă ecranizare pentru Albă ca Zăpada prin care își propun să promoveze diversitatea. Doar că vorbele lor par goale: cei șapte pitici nu seamănă între ei, într-adevăr, însă niciunul nu este Emil Boc, primarul căruia îi place să betoneze la fel de mult ca unui primar de talie normală.

Emil Boc spune că nici măcar nu a fost sunat de cineva de la Hollywood, ceea ce arată că ideea de diversitate nu a fost niciodată luată serios în considerare. „De la 18 ani aștept ca la vreo nouă ecranizare să fiu și eu unul din cei șapte pitici, dar degeaba. Din păcate sunt ignorat în continuare”, a oftat edilul Clujului.

Emil Boc spune că aproape că regretă că a decis să rămână pitic doar pentru a-și îndeplini visul de a juca într-o zi în Albă ca Zăpada. „Când alți copii creșteau, eu stagnam. Poate aș fi vrut să cresc și eu, dar visam să fiu piticul Albei ca Zăpada, așa că alegeam să stagnez. Acum nu mai sunt așa sigur că am ales corect”, a spus edilul de poalele Feleacului.

Știre preluată: https://www.timesnewroman.ro/monden/care-diversitate-hollywood-boc-nu-e-printre-cei-7-pitici-din-noul-alba-ca-zapada/?fbclid=IwAR3BmP8XhmuKKgx_HmeY2dNQiaQwdzhEqeMsA12_2P6JtIe7nE3wRWzFnhE

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *