February 22, 2024
Get in touch with us

După cum devoalam în articolele noastre din rubrica anchete, OCPI CLUJ este nimic altceva decât un cuib de viespi pus pe căpătuială. La prima imagine necunoscând ițele cadastrului era să fim păcăliți, dar după ce am săpat din ce în ce mai adânc ne-am dat seama de amploarea și gravitatea situației.

Naivi fiind am crezut inițial că o fi Clujul un caz singular dar se pare că mai există jurnaliști curajoși în țară care au intrat pe această filieră infracțională făcând-o publică un exemplu fiind colegii noștri de la ebihoreanul.ro care au făcut și ei o serie de dezvăluiri în acest sens dezvăluind caracatița infracțională de la ei din județ.

Accesând link-urile de mai jos veți putea citi anchetele colegilor noștri de ebihoreanul.ro

https://m.ebihoreanul.ro/stiri/cadastrul-fieful-udmr-cseke-acuzat-ca-foloseste-masinile-ancpi-sefa-ocpi-bihor-apropiata-a-ministrului-a-fost-promovata-la-bucuresti-172155.html

https://m.ebihoreanul.ro/stiri/cadastru-in-familie-la-concursurile-de-la-ocpi-bihor-castigatorii-se-stiu-dinainte-163733.html

https://m.ebihoreanul.ro/stiri/cadastru-un-vesnic-dezastru-172209.html

Dar să revenim la subiectul nostru, în urma anchetei noastre am descoperit că, mâna dreaptă a doamnei registrator șef Monica Negulescu doamna registrator Monica Vlaicu cea care o suplinește pe această când lipsește.

De precizat doamna Vlaicu Monica este soția unui speculant imobiliar cu proprietăți în mai toate zonele de interes ale Clujului care bineînțeles lipsesc cu desăvârșire din declarația de avere.

Dar acest aspect nu ne mai miră deoarece se pare că, deși declarațiile cât și veridicitatea celor declarate în acestea sunt clar reglementate de lege și obligatorii pentru unii sunt facultative.

Să vă explicam cum funcționează mai exact, doamna Monica Vlaicu observă că, ANAF Cluj depune o cerere de notare sechestru pe o proprietate aflată în posesia dânsei și soțului, ce face doamna Vlaicu?

Vinde rapid proprietatea și înregistrează o cerere de întabulare proprietate pe noul proprietar cere e depusă ulterior cererii de sechestru ANAF dar care este procesată favorabil înaintea cererii de sechestru ANAF care este respinsă deoarece nu mai există bunul care face obiectul cererii de sechestru.

Mișto nu?

Cu alte cuvinte doamna Monica Vlaicu și-a rezolvat rapid problema ilegal din punctul nostru de vedere, vorba aceea noaptea ca hoții, prejudiciat fiind statul român.

Deși am primit amenințări pe mai multe canale, să știți că nu ne vom opri până când întreaga caracatiță de la OCPI CLUJ susținută din bani publici nu va fi stârpită.

Și da avem probe pentru absolut tot ceea ce am afirmat și nu numai, vor mai urma dezvăluiri.

Ps: Ne-a povestit o păsărică foarte bine informată despre situația unei pensii alimentare fictive. Ce să fie oare?

VA URMA….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *